Ons onderwijsIedereen heeft dingen waar die goed in is, of makkelijk gaan. Maar er zijn ook altijd dingen die je wat lastiger vindt of niet zo goed lukken. In het onderwijs op het Willem houden we hier volop rekening mee. Vandaar dat er ruimte is om te kiezen. Hoe dat gaat, vertellen we in een kort filmpje en schrijven we hieronder.

Je krijgt alle kansen om te leren en te ontdekken. 
Je hebt voor het niveau gekozen dat bij jou past. Binnen de vaklessen wordt een goede basis gelegd en rekening gehouden met de verschillen tussen de leerlingen. Elke leerling krijgt de mogelijkheid om keuzes te maken. Voor de een wat meer oefening, voor een ander wat meer uitdaging. 
Iedere dag zijn er ook keuzelessen.

Keuzelessen
Bij de keuzelessen maak je een keuze om nog wat meer uitleg te krijgen, zelfstandig te werken, gecoacht te worden, of een plusprogramma te volgen. Omdat er elke dag keuzelessen zijn, kun je dus een goede mix voor jezelf maken.

Coaching 
Elke leerling heeft een eigen coach. Met de coach spreek je over de keuzes die je maakt, kun je als het nodig is wat ondersteuning krijgen en het is ook gewoon leuk om te vertellen hoe het met je gaat. Zo word je gezien.

 Waalwijk


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069