Pak je kansen op het Willem!Ben jij op zoek naar een middelbare school? Leuk dat je bij ons komt kijken.

Je bent hier op de goede plek. Het Willem van Oranje College in Waalwijk is een heel leuke en veilige school, waar we het beste onderwijs bieden. Je krijgt hulp als het nodig is en je hebt de kans om naast je gewone lessen een heleboel andere mooie dingen te doen. We vinden het belangrijk dat jij een fantastische middelbare schooltijd hebt!

Neem hier snel een kijkje in onze school.

Ontdek wat het Willem allemaal te bieden heeft. Er is op deze website heel veel te vinden. We hebben hier even een aantal belangrijke punten voor jou apart gezet (klik op de foto’s om verder te lezen).

Onze brugklassen

Bij ons op school kun je terecht voor mavo, havo, atheneum of gymnasium. Wij hebben de keuze uit 3 soorten brugklassen. Kies de brugklas die bij jou past.

Je voelt je snel thuis

Met vrienden, plezier en gezelligheid gaat het allemaal net wat makkelijker. Vandaar dat we daar een mooi programma voor hebben opgezet.

Lessen, keuzelessen en extra's

Je krijgt alle kansen om te leren en te ontdekken.

Meeloopdagen, proeflessen en Infodag

Een overzicht van alle belangrijke data en activiteiten.

Cambridge op alle afdelingen

In alle klassen kun je Engels op hoog niveau volgen.

Onze Tickets4Talent

Geweldig leuke extra's waarvoor je kunt kiezen.

Het Leerplein

Als de lessen voorbij zijn, dan kun je natuurlijk naar huis gaan. Ga je liever op school aan de slag met je schoolwerk? Dan kan dat op het leerplein.

Ik heb nog een vraag

Ook al vind je heel veel informatie op de site, je kunt natuurlijk altijd een vraag hebben. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 Waalwijk


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069