BegeleidingHelpen is fijn en iedereen heeft wel eens wat hulp nodig. Wij staan voor je klaar. We noemen dat begeleiding/ondersteuning en die is op het Willem prima geregeld. Steeds zoeken we samen naar dat wat jij nodig hebt. Jij wordt gezien!

Jouw coach

Iedere leerling krijgt een eigen coach en heeft vakdocenten. De coach kijkt samen met je naar de keuzes die je maakt en wat je nodig hebt. Tijdens de les houdt de vakdocent rekening met verschillen, omdat niet iedereen alles even makkelijk of moeilijk vindt.

Lentoren

Er zijn heel veel oudere leerlingen die je graag helpen. We noemen dat lentoren. Dat is fijn! Zij ondersteunen je zeker in de eerste maanden, zodat jij je snel thuis voelt en ook het gevoel hebt dat we er samen zijn om elkaar te helpen.

Het Leerplein

Veel leerlingen vinden het fijn om thuis te werken, maar thuis heb je niet altijd de concentratie of de steun die je nodig hebt. Op school kun je dan ook na schooltijd je huiswerk op het leerplein maken. Het mooi is dat er daar altijd hulp is van studenten. Dat is heel fijn als je even wat hulp nodig hebt om verder te kunnen.

 Waalwijk


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069